- zvýšiť povedomie mladej generácie o význame zloženia stravy pre zdravie človeka
informovaním o biopotravinách a ich propagáciou – študenti so záujmom sledovali
problematiku biopotravín a predovšetkým informácie o zložení klasických surovín
aj potravinárskych výrobkov dostupných v našej obchodnej sieti
- zorganizovanie dňa biopokrmov v školskom stravovacom zariadení 22. apríla – Deň Zeme –
v čase podávania obeda boli stravníkom v Ľudovej jedálni ponúkané jedlá pripravené
z biopotravín, boli prezentované bioprodukty dostupné v našej obchodnej sieti. Ich prípravu
zabezpečovali študenti učebných odborov pod odborným vedením majstrov odborného výcviku.
- vypracovanie propagačného materiálu o význame biopotravín pre zdravie človeka a stručného
sprievodcu miestami, ktoré produkujú, resp. predávajú biopotraviny v našom regióne
|