Dĺžka štúdia | Maturita | Výučný list | Cudzie jazyky | Zahraničná prax |
| | | | |
| Rozvrh predmetov pre 1.-4.ročník :
|
Predmet | 1. | 2. | 3. | 4.
| Slovenský jazyk a literatúra | 3 | 3 | 3 | 3
| Prvý cudzí jazyk | 3 | 3 | 3 | 3
| Druhý cudzí jazyk | 3 | 3 | 2 | 2
| Náboženská výchova/Etická výchova | 1 | 1 | - | -
| Dejepis | 2 | 1 | - | -
| Občianska náuka | 1 | 1 | 1 | -
| Chémia | 2 | - | - | -
| Ekológia | 1 | - | - | -
| Matematika | 2 | 2 | 2 | 2
| Informatika | 1 | 1 | 1 | -
| Aplikovaná informatika | - | - | - | 1
| Telesná a športová výchova | 2 | 2 | 2 | 2
| Úvod do sveta práce | - | - | - | 1
| Ekonomika | 1 | 1 | 2 | 3
| Právna náuka | - | - | - | 1
| Účtovníctvo | - | - | 1 | 2
| Administratíva a korešpondencia | 1 | - | - | -
| Sociálna komunikácia | 1 | - | - | -
| Potraviny a výživa | 1 | 1 | 1 | 1
| Technológia | - | - | 1 | 1
| Cestovný ruch | - | - | - | 1
| Technika obsluhy | 2 | 2 | 2 | 2
| Cvičenia z techniky obsluhy | - | - | - | 1
| Odborný výcvik | 6 | 12 | 12 | 7
|
| |
|
|
- samostatne pracuješ v reštauráciách, hoteloch a iných zariadeniach
- ovládaš receptúry a technologické postupy prípravy bežných jedál
- máš predpoklady aj pre manažérske funkcie
- odbornú prax striedaš s teoretickým vyučovaním
|
|