Predmet | 1. | 2. | 3. | 4. | 5.
|
Slovenský jazyk a literatúra | 3 | 3 | 3 | 3 | 3
|
Prvý cudzí jazyk | 3 | 3 | 3 | 3 | 3
|
Druhý cudzí jazyk | 3 | 3 | 2 | 2 | 2
|
Náboženská výchova/Etická výchova | 1 | 1 | - | - | -
|
Dejepis | 2 | 1 | - | - | -
|
Občianska náuka | 1 | 1 | 1 | - | -
|
Chémia | 2 | - | - | - | -
|
Biológia | 1 | - | | - | -
|
Matematika | 2 | 2 | 2 | 2 | -
|
Informatika | - | 1 | - | - | -
|
Aplikovaná informatika | - | - | - | 1 | 2
|
Telesná a športová výchova | 2 | 2 | 2 | 2 | 2
|
Úvod do sveta práce | - | - | - | - | 1
|
Podnikateľská a spotrebiteľská výchova | - | - | 1 | - | -
|
Ekonomika | - | 1 | 1 | 2 | 2
|
Právo | - | - | - | - | 2
|
Manažment | - | - | 1 | - | -
|
Marketing | - | - | 1 | - | -
|
Účtovníctvo | - | - | - | 2 | 3
|
Daňová sústava | - | - | - | 1 | -
|
Sociálna komunikácia | - | - | - | 1 | -
|
Administratíva a korešpondencia | - | 2 | 1 | - | -
|
Geografia cestovného ruchu | - | - | - | 1 | 2
|
Potraviny a výživa | 2 | 2 | 2 | 1 | -
|
Technika obsluhy | 2 | - | - | - | 2
|
Technológia prípravy pokrmov | 2 | 2 | 2 | - | -
|
Náuka o nápojoch | - | 1 | - | - | -
|
Medzinárodná gastronómia | - | - | - | - | 2
|
Cestovný ruch | - | - | 1 | - | -
|
Hotelový a gastronomický manažment | - | - | - | 2 | 4
|
Technológia prípravy pokrmov- cvičenia | 5 | 5 | - | - | -
|
Cvičenia z techniky obsluhy | 2 | 3 | 3 | 3 | -
|
Prax | - | - | 6 | 6 | -
|
Komunikácia so zákazníkom | - | - | 1 | - | -
|
Praktický marketing | - | - | - | - | 1
|
Účtovníctvo v praxi | - | - | - | - | 2
|
Administratíva prevádzky služieb | - | - | - | 1 | -
|