Jedáleň pod Vinbargom | |
25.1. 2016 - 28.1.2016 |
Polievka | Hlavné jedlo | |||||||||||||||||||
Pondelok | Hrachová s párkom, chlieb 1 |
1. Hamburské bravčové stehno ( 120g ), kysnuté knedle 1,3,7 2. Strapačky s kyslou kapustou ( 380g ), keks 1,3 Utorok |
Talianska, chlieb 1,3 |
1. Španielsky vtáčik ( 120g ), dusená ryža, kompót 1,3 | 2. Palacinky s tvarohom a škoricovou šľahačkou (300g ) 1,3,7 3. Streda
| Francúzska, chlieb 1,3,9 |
1. Kurací Gordon v cestíčku ( 120g ), zemiaková kaša, šalát 1,3,7 | 2. Rybacie filé na masle s kúpeľnou zeleninou ( 150g ) 4 3. Štvrtok |
Fazuľová moravská, chlieb 1,7 |
1. Kuracie rezance v smotanovo – brokolicovej omáčke (120 g), cestovina 1,3,7 | 2. Zel.šalát s vypr. kúskami kur.mäsa ( 300g ), jogurtový dressing, bagetka 1,3,7 3. Piatok |
Zeleninová s liatym cestomi, chlieb 1,3,9 |
1. Zabíjačková misa ( 150g ), zemiaky varené 1 | 2. Moravské koláče ( 300g ), ovocie 1,3,7 3. K obedu je možnosť výberu šalátov z aktuálnej ponuky. | 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, | 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše |