Jedáleň pod Vinbargom

25.1. 2016 - 28.1.2016
  Polievka Hlavné jedlo
Pondelok Hrachová s párkom, chlieb 1 1. Hamburské bravčové stehno ( 120g ), kysnuté knedle 1,3,7
2. Strapačky s kyslou kapustou ( 380g ), keks 1,3
Utorok Talianska, chlieb 1,3 1. Španielsky vtáčik ( 120g ), dusená ryža, kompót 1,3
2. Palacinky s tvarohom a škoricovou šľahačkou (300g ) 1,3,7
3.  
Streda Francúzska, chlieb 1,3,9 1. Kurací Gordon v cestíčku ( 120g ), zemiaková kaša, šalát 1,3,7
2. Rybacie filé na masle s kúpeľnou zeleninou ( 150g ) 4
3.  
Štvrtok Fazuľová moravská, chlieb 1,7 1. Kuracie rezance v smotanovo – brokolicovej omáčke (120 g), cestovina 1,3,7
2. Zel.šalát s vypr. kúskami kur.mäsa ( 300g ), jogurtový dressing, bagetka 1,3,7
3.  
Piatok Zeleninová s liatym cestomi, chlieb 1,3,9 1. Zabíjačková misa ( 150g ), zemiaky varené 1
2. Moravské koláče ( 300g ), ovocie 1,3,7
3.  
K obedu je možnosť výberu šalátov z aktuálnej ponuky.
1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy,
9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Kysličník siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše